Site icon Solarismediabor

Odricanje od odgovornosti

Informacije navedene na web stranici solarismediabor.rs služe samo kao smjernica i mogu se mijenjati ili brisati bez prethodne najave. Ni u kom slučaju to ne treba tumačiti kao dijagnozu ili liječničku preporuku. Za pravilnu dijagnozu i liječenje ključno je konzultirati se s liječnikom opće prakse ili specijalistom.

Izričito se preporučuje da potražite savjet liječnika od povjerenja ili medicinskog stručnjaka za sve nedoumice ili pitanja u vezi s upotrebom dodataka prehrani, lijekova ili medicinskih uređaja. Iako su informacije na web stranici zasnovane na rigoroznim studijama i pouzdanim izvorima, ne jamči se da će biti iscrpne ili potpuno tačne.

Vlasnici stranice, urednici i autori nisu odgovorni za bilo kakvu štetu koja može nastati zbog nepravilne upotrebe informacija predstavljenih na stranici. Bitno je razumjeti da su date informacije samo u informativne svrhe i da ne zamjenjuju direktnu interakciju s liječnikom. Za konkretnu i ispravnu dijagnozu i liječenje neophodna je konsultacija sa kvalifikovanim ljekarom.

Exit mobile version